Lépéselőny filmsorozat

A megoldás az iskolai tanulási problémák legtöbbjére, hogy a diákok meg tudjanak felelni a XXI. század tanulási igényeinek.

Hogyan jutottunk oda, hogy a tanulás unalmas, nehéz, fáradságos tevékenység lett?

Miért érezzük úgy, hogy sokkal jobb dolgokat lehetne helyette csinálni?

Akár feltetted már ezt a kérdést, akár csak érzed ezt a problémát, tudnod kell, hogy képes vagy élvezetesen, kevesebb idő alatt, sokkal többet tanulni úgy, hogy azt nem felejted el.

Zseni vagy, csak ezt még nem tudod. 


Ha nem is akarod tudni, akkor a tanulás örökké unalmas, nehéz, fáradságos tevékenység marad.

Vedd kezedbe az irányítást!

A Lépéselőny filmsorozat összeszedi azokat a praktikákat, módszereket, és ötleteket, amelyek segítségével a megértett információkat összekapcsoljuk az élményekkel, hogy a tananyagot könnyebben megértsük, könnyebben rögzítsük és bármikor fel tudjuk idézni, amikor szükségünk van rá.

Soul, „a tanuló lelked” végigvezet egy kreativitással és élménnyel teli úton, így a diákok tanulási igényeihez igazítva barangolhatunk az elménk csodálatos világában.

A téma felépítésének és az animációknak hála az unalom kízárt, viszont az élmény és a hatékony tanulás garantált.

Havonta kétszer ingyenes online konzultációt tartunk amelyen mindaddig részt vehetsz amíg csak kérdésed van.

A Lépéselőny módszer immár több mint egy évtizede segíti a diákokat, hogy rátaláljanak a saját hatékony tanulási módszerükre. 

De a filmsorozat megnézése után sem hagyjuk magára a diákunkat. Tapasztalt, kiváló oktatóink rendszeresen tartanak online konzultációkat, amelyeken a résztvevők ingyenesen, korlátlan alkalommal vehetnek részt.

Izgatott lettél? Megértjük!
Nézz bele a filmsorozatba!

Szerezd meg a Lépéselőny filmsorozatot

© 2021 Minden jog fenntartva

lantos method kft