Barion Pixel

Segítség az érettségizőknek!

Lépéselőny érettségizőknek tanfolyam: Hatékony felkészülés az érettségi vizsgára

Amikor eddigi életed legnagyobb megmérettetésére készülsz, fontos, hogy teljes fegyverzettel és felkészülten menj a csatába.

Ehhez elengedhetetlen, hogy legyen jó felkészülési terved, hatékony tanulási stratégiád, valamint kellő ismereted a vizsgázás körülményeiről.

Jelentkezz a kétnapos érettségire felkészítő Lépéselőny tanfolyamra, hogy könnyebben menjen a tanulás,és azt az értékelést kaphasd, amit megérdemelsz!

A legjobb tanulási képességfejlesztő módszerek az eredményes vizsgázáshoz

A kétnapos tanfolyamon nem az érettségi tételeken fogunk végigmenni, nem gyors tanulási tippeket adunk át, hanem megtanítunk tanulni. Mit jelent ez?

A számodra működő tanulási technikákkal képes leszel a nagy mennyiségű tananyagot is gyorsan és hatékonyan feldolgozni, így az érettségire felkészülés kevesebb energiát emészt fel, az eredmény pedig magáért beszél majd.

A tanulás fejlesztő program során extra figyelmet fordítunk a hatékony jegyzetelésre, a szóbelire való felkészülésre és az érettségi vizsgadrukkal való megküzdésre.

A Lépéselőny érettségizőknek tanfolyam segítségével megtanulhatod, hogy:

Hogyan segít az érettségizőknek ez a Lépéselőny tanulás módszertani tanfolyam?

Tanulási képességfejlesztő módszerek érettségire készülőknek

001 - ThinkingCreated with Sketch.

Teljes elmés tanulással

Megtanulhatod mindkét agyféltekédet bekapcsolni a tanulásba. Az eredmény: maradandó ismeretek, gyorsabb, könnyebb tanulási folyamat.

Interaktívan

Feltérképezzük az eddigi jó és rossz tapasztalataidat a tanulásról. Az
eddigi rossz beidegződéseket, gyakorlatokat segítünk átformálni eredményes, hatékony tanulási technikákká.

Elmetérképpel

Az elmetérkép bármilyen tananyagból elkészíthető színes, rajzos, okos jegyzet, amely hatékony tanulási technika a tananyag élményszerű és maradandó elsajátításához.

Pozitív gondolkodással

Segítünk megismerni a saját erősségeidet, ezáltal könnyebb lesz pozitívan tekintened az érettségire, és így nő az esélyed a sikerre!

Sok gyakorlással

A tanult technikák hamar elfelejtődnek rendszeres
gyakorlás nélkül. A tanfolyamon saját, hozott tételeken segítünk begyakorolni őket.

Tudj meg többet a Lépéselőny tanfolyam módszertanáról!

A teljes elmés tanulás során a bal és jobb agyféltekédet együtt használod, ezáltal nagyobb mennyiségű tananyag esetén is gyorsabb és könnyebb a tanulás, a tanultakra pedig sokkal jobban fogsz emlékezni.

3 ok, hogy miért válaszd ezt a Lépéselőny tanfolyamot a hatékony érettségi felkészüléshez

Érettségire szabott tanfolyam

Megtanulhatod mindkét agyféltekédet bekapcsolni a tanulásba. Az eredmény: maradandó ismeretek, gyorsabb, könnyebb tanulási folyamat.

Szakértők által összeállított tananyag

Tanulásmódszertani trénerek, mozgásterapeuták, drámapedagógusok és oktatók által kidolgozott, hatékony tanulási módszertan.

Tartós siker

A hatékony tanulási módszereket akár az esetleges továbbtanulás során, a zh-kra és vizsgákra készülve is tudod majd hasznosítani.

Jelentkezz a következő Lépéselőny érettségizőknek tanfolyamra, és érd el továbbtanulási céljaidat!

A következő Lépéselőny érettségizőknek tanfolyamok időpontjai:

Budapest, XIII. ker.

36 900 Ft

(kedvezmények nélkül)

 

Online

36 900 Ft

(kedvezmények nélkül)

2024. ápr. 13-14. – Kaszab László

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam kétnapos, 2×6 órás, sok szünettel.

Mindkét napon 9-15 óráig.

Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Frangepán utca

Online és tantermi változatban is. 

Ez az online nem az iskolai online! Ha rossz tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban, akkor megnyugtatunk: az online tanfolyamainkat átdolgoztuk, hogy a kényelmes, jól megszokott otthoni környezetben, utazgatás nélkül is ugyanolyan jó hangulatban, interaktívan, játékosan és hatékonyan folyjanak, mint a tantermiek.

Online: mindkét napon 10-16 óráig.

Hasznos kérdések és válaszok a Lépéselőny érettségizőknek tanfolyamról

Ugyan a Lépéselőny tanfolyam az eredményes vizsgázásra koncentrál, elvégzése azonban már 11. évfolyamos diákként is hasznos lehet számodra, hiszen a felvételi pontszámot a korábbi évek teljesítménye is meghatározza. A tanfolyam segítségével könnyebb előhívni a tanultakat, így az érettségi tételek megtanulását sem a nulláról kell kezdened.

Az érettségi évében vagy az előtte lévő hónapokban sem vagy elkésve, hiszen a hatékony tanulási módszerek segítenek majd a nagyobb mennyiségű tananyag gyorsabb elsajátításában.

Miért van az, hogy kedvenc dalszövegeidet pikkpakk meg tudod tanulni, de a történelmi évszámok vagy a matematikai bizonyítások sehogy sem akarnak megmaradni a fejedben? Alapesetben a tanuláshoz a bal agyféltekét használod, amely a logikus gondolkodásért felelős. Zenehallgatáskor azonban a kreatív gondolkodásért felelős jobb agyfélteke is részt vesz a folyamatban. Az agyunk jobban szeret képekre, benyomásokra, illatokra vagy akár hangokra emlékezni, mint puszta számokra és száraz tényekre.

A Lépéselőny tanfolyamon olyan hatékony tanulási módszereket sajátíthatsz el, amelyek a jobb agyféltekét is bevonják a tanulásba. Hogyan? A tényekhez, adatokhoz például képeket, színeket, ritmust vagy formákat rendelünk. Ha begyakorlod a jobb agyféltekés tanulási módszereket, és kiválasztod belőlük a számodra leginkább hatékonyakat, akkor bármilyen tananyag megtanulása során sikerrel használhatod, legyen szó matekról, fizikáról, történelemről vagy nyelvtanulásról.

Ha rossz tapasztalataid vannak az online oktatással kapcsolatban, akkor megnyugtatunk: az online tanfolyamaink során is végig arra törekszünk, hogy jó hangulatban, interaktívan, játékosan és hatékonyan folyjon a program.

Az online tanfolyam előnye, hogy bárhonnan be tudsz csatlakozni, nem kell hozzá Budapestre utaznod.

A tanfolyamhoz szükséges eszközöket a pedagógusaink biztosítják, azonban érdemes magaddal hoznod saját középiskolai tananyagot, netán meglévő érettségi tételeket, hogy begyakorolhasd a hatékony tanulási módszerek elemeit. A tanfolyam részvételről a jelentkezés után minden fontos információt elküldünk emailben.

Már most jelentkezz az őszi tanfolyamokra, 5.000 Ft. kedvezménnyel!
Kuponkód: 2023ősz

A tanulást segítő tippekről és tanácsokról, valamint akcióinkról hírlevelünkből értesülhetsz.

Mi pedig megajándékozunk ezért.