Barion Pixel

Nem hagyunk magadra!

100% sikergarancia

Mit jelent a sikergarancia?

Mi vállaljuk, és megteszünk mindent azért, hogy kialakítsd a saját tanulási stratégiádat. Cserébe azt kérjük, hogy tegyél meg mindent azért, hogy kialakítsd a saját tanulási stratégiádat. Áll az alku?

Mint minden más készséget, a tanulást is gyakorolni kell amíg az hasznos, jó szokássá nem válik. A tanfolyamon megmutatunk mindent ami ehhez szükséges. A módszertant, az egyes tanulásmódszertani elemeket, feladatokat, gyakorlatokat hajtunk végre, tapasztalatokat szerzünk, amit megbeszélünk, hogy a hatékony tanuláshoz vezető út is élvezetes legyen, ne csak a siker. 

A tanfolyam után ezeket a módszereket a megszerzett tapasztalatok birtokában kezdd el használni a tanulásban, ezzel szerezz további tapasztalatokat, amelyekből építkezel. 

Mi azonban továbbra is segítünk. Az ingyenes, és korlátlan alkalommal igénybe vehető online konzultációs alkalmainkon kérdéseket tehetsz fel, megbeszéljük a tapasztalatokat. Ezen csoportos konzultációk előnye, hogy a résztvevők a saját tapasztalataikkal is segítik egymást. 

Ezen felül segítséget adnak az emlékeztető kisfilmek, amelyben tematikusan megyünk végig a módszer elemein, és minden rész végén önállóan végezhető feladatot is adunk. 

A mentoring programunkban résztvevők a rendszeres online találkozók során az oktató személyes irányításával gyakorolhatja be a hatékony tanulási technikákat, további magyarázatokkal, és feladatokkal. 

Csak tőled függ, hogy ezek közül mennyi segítséget veszel igénybe. Rajtunk nem múlik, addig segítünk, ameddig szükséged van rá. 

Már most jelentkezz az őszi tanfolyamokra, 5.000 Ft. kedvezménnyel!
Kuponkód: 2023ősz

A tanulást segítő tippekről és tanácsokról, valamint akcióinkról hírlevelünkből értesülhetsz.

Mi pedig megajándékozunk ezért.