Barion Pixel

Hatékony tanulási technikák kisiskolásoknak

Lépéselőny tanfolyam 3-4. osztályosoknak: Tanulási technikák korosztályra szabva

Játékos, élményalapú tanfolyamunkon segítünk megtanítani a gyermeked a hatékony tanulásra, hogy sikeresebb és boldogabb legyen az iskolában és az életben.

Jelentkezz következő egynapos tanulásmódszertan tanfolyamunkra Budapesten!

Kevesebb idő alatt hatékonyan tanulni, hogy még a lelkesedése is megmaradjon? Lehetséges!

Az óvodában még türelmetlenül várta az iskolát, de azóta mintha csalódott volna benne. Lehet, hogy sikeres a tanulásban, de indokolatlanul sok idejét áldozza rá, sőt az is lehet, hogy egy-két kudarcot is átélt már.

Mielőtt levonnánk a következtetést, hogy bizonyára a képességeivel van a gond, mutassuk meg neki, hogyan kell hatékonyan tanulni. Ezért jött létre a Lépéselőny 3-4. osztályosoknak tanfolyam.

A Lépéselőny tanfolyam segítségével 3-4. osztályos gyermeked:

A korosztálya érdeklődésének, tanulási igényeinek és tapasztalatainak megfelelően elsajátítja a legjobb tanulási képességfejlesztő módszereket, amelyekkel gyors és hatékony lesz a tanulás. Ennek köszönhetően:

Hogyan segít ebben a Lépéselőny 3-4. osztályosoknak tanulásmódszertani tanfolyam?

Tanulási képességfejlesztő módszerek alsó tagozatos gyerekeknek

Tudj meg többet a Lépéselőny tanfolyam módszertanáról!

Így segítünk alsótagozatos gyermekednek az egyénre szabott, és ezáltal leghatékonyabb tanulási stratégia kialakításában:

Hasznos
a gyereknek

  • élvezetessé, izgalmassá teheti a saját tanulását,
  • lerövidítheti a tanulásra fordított időt, optimálisan kihasználva azt,
  • amit megtanult, arra emlékezni fog stresszhelyzetben is,
  • eredményei javulnak, egyre többször lehet büszke magára.

Hasznos
a szülőnek

  • a gyerek nem csupán „magol”, hanem meg is érti azt, amit tanult,
  • önállóságra, a saját tanulása iránti felelősség vállalására neveli a gyereket,
  • a tanulás kevesebb stresszforrás lesz a családban.
  •  

3 ok, hogy miért válaszd a Lépéselőny tanfolyamot kisiskolás gyermeked számára

3-4. osztályosokra szabott tanfolyam

Míg az interneten sokféle általános tanulási tipp elérhető, ez a tanfolyam a korosztályos igényekre kialakított, élményalapú módszertanon alapszik.

Szakértők által összeállított tananyag

Tanulásmódszertani trénerek, mozgásterapeuták, drámapedagógusok és oktatók által kidolgozott, hatékony tanulási program.

Tartós siker

Nem "gyors tanulási tippeket" adunk, hanem megváltoztatjuk azt, ahogy a gyermek a tanulásról gondolkodik, ezáltal jobb problémamegoldóvá válik, és sikeresebb lesz az életben

Jelentkezz a következő Lépéselőny tanfolyamra 3-4. osztályos gyermekeddel!

A következő Lépéselőny tanfolyamok időpontjai:

Budapest, XIII. ker.

19 900 Ft

(kedvezmények nélkül)

2024. aug. 24. – Fogarasi Nikolett
2024. szept. 7. – Fogarasi Nikolett

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam egynapos, 6 órás, sok szünettel és játékkal.

9-15 óráig, a tanfolyam után 30 perces szülői tájékoztatóval.

Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Frangepán utca

A tanfolyamot követően egy 3 alkalmas email sorozatot is kapsz tőlünk, ami segít otthon begyakorolni gyermekeddel az elsajátított a tanulási stratégiákat.

Hasznos kérdések és válaszok a Lépéselőny tanfolyammal kapcsolatban

Ezt a Lépéselőny tanfolyamot kifejezetten 3-4. osztályos gyermekeknek állítottuk össze. Általánosságban 8-10 éves gyermekeknek javasoljuk a tanfolyamon való részvételt. Felső tagozatos gyermekeknek a 5-7. osztályosoknak szóló tanfolyamunkat ajánljuk.

Az egynapos, 6 órás tanfolyam teljes díja 19 900 Ft. Testvérek számára kedvezményt biztosítunk 2000 Ft értékben. Így két testvér egy időben való jelentkezése esetén 17 900 Ft/fő díjjal számolhattok.

Igen! A verstanulás és a szöveges matematikai feladatok megoldása mellett a hatékony nyelvtanulásra is alkalmazhatók a gyakorlatias módszerek, legyen szó bármilyen nyelvről. A játékos, mozgás- vagy zenealapú tanulási praktikák segítenek a gyorsabb szótanulásban, és abban, hogy a gyerek ne csak megtanulja a nyelvi leckéket, hanem később emlékezzen is rájuk.

Fontos, hogy tanulási zavar alatt a szakember által diagnosztizált tanulási zavarokat értjük, mint például ADHD, hiperaktivitás, diszlexia, diszgráfia vagy diszkalkulia.

A Lépéselőny tanfolyamnak köszönhetően a tanulási zavaros gyerekeknél is látványos eredményeket lehet elérni a hatékony tanulási stratégia kialakításával. Sőt, esetükben talán még inkább nélkülözhetetlen segítséget nyújt.

Fontos, hogy ez nem egy speciális fejlesztő program, vagyis nem gyógyítja meg az alapproblémát. Ugyanakkor hatékony módszertant ad ahhoz, hogy ezek a problémák kevésbé akadályozzák gyermeked, és neki is gyorsabban és jobban menjen a tanulás.

A gyermeked megtanul a saját igényeinek megfelelő tanulási stratégiát kialakítani. A rá szabott tanulási stratégia segítségével képes lesz rendszerezni, megérteni, rögzíteni és bármikor előhívni a tananyagot. Nem utolsósorban pedig élvezni is fogja a tanulást, ezáltal sokkal kevésbé lesz stresszes otthon és az iskolában!

A tanfolyamra ajánlott hoznotok színes ceruzákat és A4-es lapokat. Emellett érdemes saját tankönyvet, iskolai tananyagot is hozni, amin a gyermek gyakorolhatja a módszer egyes elemeit a tanfolyamon. A tanfolyam részvételről a jelentkezőknek minden fontos információt elküldünk emailben.

Egy kis sci-fi a nyári szünetre?

E-bookban és hangoskönyvben már elérhető,
könyv alakban előrendelhető!
Ha megváltoztathatnád a történelmet, megtennéd?
De honnan tudod, hogy nem tette már meg valaki?
Például Te.

Mitől különleges a Lantos Tanulási Stratégiák nyári tábora?

Kis létszámú tábor, a helyek korlátozottak! 

Már most jelentkezz az őszi tanfolyamokra, 5.000 Ft. kedvezménnyel!
Kuponkód: 2023ősz

A tanulást segítő tippekről és tanácsokról, valamint akcióinkról hírlevelünkből értesülhetsz.

Mi pedig megajándékozunk ezért.