Barion Pixel

Hatékony tanulási módszertan vizsgára készüléshez

Lépéselőny vizsgázóknak: Hatékony vizsgafelkészítő tanfolyam (nem csak) egyetemistáknak

Rengeteg idődet emészti fel a vizsgákra való felkészülés, de mégsem azt az érdemjegyet kapod, amire számítottál? Nem veled van a baj, csupán lehet, hogy még nem ismered a számodra hatékony tanulási technikákat.

A kétnapos Lépéselőny vizsgázóknak tanfolyamot kifejezetten nagy mennyiségű tananyag elsajátítására hoztuk létre, hogy gyorsabb és könnyebb legyen a vizsgafelkészülés.

Hatékony tanulás + sikeres vizsgák = kevesebb stressz és több szabadidő

Hiába olvasod el minden félévben a „A hatékony tanulás 5 aranyszabályát” és a többi, bullshitet bullshitre halmozó cikket a Google-ben, és várod, hogy a napi 5 kávé kifejtse a hatását, mégsem jönnek az eredmények?

Nem érted, másoknak miért sikerül, és neked miért nem? A különbség valószínűleg az, hogy ők már rájöttek, milyen tanulási módszer illik hozzájuk.

A Lépéselőny tanfolyamon bemutatjuk, és hozott tananyagon begyakoroljuk azokat a hatékony tanulási technikákat, amelyek közül te is kiválaszthatod a számodra működőket!

A Lépéselőny vizsgázóknak tanfolyam segítségével megtanulhatod, hogy:

Milyen megmérettetések során alkalmazható még a Lépéselőny vizsgázóknak tanfolyam a vizsgaidőszakon kívül?

Nyelvvizsgára felkészülés

Vizsgadrukk forgalmi vizsgán

KRESZ-vizsga

OKJ-s vizsga

Milyen megmérettetések során alkalmazható még a Lépéselőny vizsgázóknak tanfolyam a vizsgaidőszakon kívül?

Tudj meg többet a Lépéselőny vizsgázóknak tanfolyam módszertanáról!

A teljes elmés tanulás során a bal és jobb agyféltekédet együtt használod, ezáltal nagyobb mennyiségű tananyag esetén is gyorsabb és könnyebb a tanulás, a tanultakra pedig sokkal jobban fogsz emlékezni.

3 ok, hogy miért válaszd ezt a tanfolyamot a hatékony vizsgafelkészüléshez

Vizsgaidőszakra szabott tanfolyam

Nem általános, gyors tanulási módszereket adunk, hanem két nap alatt megtanítunk tanulni, hogy hosszú távon meg tudj birkózni a nagy mennyiségű tananyaggal.

Szakértők által összeállított tananyag

Tanulásmódszertani trénerként, pedagógusként mi is sokszor vizsgáztunk, és még többször vizsgáztattunk, így jól ismerjük a barikád mindkét oldalát.

Tartós siker

A hatékony tanulási módszereket egy esetleges továbbképzés vagy akár a jogosítványod megszerzése során is sikerrel tudod alkalmazni.

Jelentkezz a következő Lépéselőny vizsgázóknak tanfolyamra, és vizsgázz sikerrel!

A következő Lépéselőny vizsgázóknak tanfolyamok időpontjai:

Tanfolyam személyes részvétellel Budapesten

Budapest, XIII. ker.

36 900 Ft

(kedvezmények nélkül)


2024. okt. 12-13. – Kaszab László

Online tanfolyam

Online

36 900 Ft

(kedvezmények nélkül)

2024. okt. 26-27. – Lantos Mihály

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam kétnapos, 2×6 órás, sok szünettel.

Mindkét napon 9-15 óráig.

Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Frangepán utca

Online és tantermi változatban is. 

Ez az online nem az iskolai online! Ha rossz tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban, akkor megnyugtatunk: az online tanfolyamainkat átdolgoztuk, hogy a kényelmes, jól megszokott otthoni környezetben, utazgatás nélkül is ugyanolyan jó hangulatban, interaktívan, játékosan és hatékonyan folyjanak, mint a tantermiek.

Online: mindkét napon 10-16 óráig.
 
A tanfolyamot követően a résztvevőknek 3 alkalmas gyakorló emailsorozatot küldünk, amelyek segítenek a tanulási stratégiák rutinszerű alkalmazásában.

Hasznos kérdések és válaszok a Lépéselőny vizsgázóknak tanfolyamról

A Lépéselőny tanfolyam során a hatékony tétel tanulás mellett a vizsgadrukk ellen is gyorsan, hatékonyan alkalmazható tippeket kaphatsz. Nemcsak főiskolásként, egyetemistaként profitálhatsz a tanfolyamból, hanem bármilyen írásbeli vagy szóbeli vizsgára való felkészülés kapcsán gyorsabb és könnyebb lesz a tanulás.

Gondolkoztál már azon, hogy míg a kedvenc dalszövegeidet pillanatok alatt meg tudod tanulni, de makroökonómiai összefüggések vagy a biokémia tételek nem akarnak megmaradni a fejedben? Alapesetben a tanuláshoz a bal agyféltekét használod, amely a logikus gondolkodásért felelős. Zenehallgatáskor azonban a kreatív gondolkodásért felelős jobb agyfélteke is részt vesz a folyamatban.

A Lépéselőny tanfolyamon olyan hatékony tanulási módszereket sajátíthatsz el, amelyek a jobb agyféltekét is bevonják a tanulásba. Hogyan? A tényekhez, adatokhoz például képeket, színeket, ritmust vagy formákat rendelünk. Ha elsajátítod a teljes agyféltekés tanulási módszereket, és kiválasztod belőlük a számodra leginkább hatékonyakat, akkor bármilyen tananyag megtanulása során sikerrel alkalmazhatod őket.

Ha rossz tapasztalataid vannak a középiskolai online oktatással kapcsolatban, akkor megnyugtatunk: az online tanfolyamaink során is végig arra törekszünk, hogy jó hangulatban, interaktívan, játékosan és hatékonyan folyjon a program.

Az online tanfolyam előnye, hogy bárhonnan be tudsz csatlakozni, nem kell Budapestre utaznod.

A tanfolyamhoz szükséges eszközöket a pedagógusaink biztosítják, azonban érdemes magaddal hoznod saját egyetemi tananyagot, netán meglévő vizsgatételeidet, hogy begyakorolhasd a tanulási képességfejlesztő módszerek elemeit. A tanfolyam részvételről a jelentkezés után minden fontos információt elküldünk emailben.

Mitől különleges a Lantos Tanulási Stratégiák nyári tábora?

Kis létszámú tábor, a helyek korlátozottak! 

Már most jelentkezz az őszi tanfolyamokra, 5.000 Ft. kedvezménnyel!
Kuponkód: 2023ősz

A tanulást segítő tippekről és tanácsokról, valamint akcióinkról hírlevelünkből értesülhetsz.

Mi pedig megajándékozunk ezért.