Barion Pixel

Lépj velünk kapcsolatba!

Rendelj tanfolyamot!

Ha valamelyik meghirdetett tanfolyamunk a helyszín, a távolság vagy az időpont miatt nem alkalmas számotokra, akkor keress minket!
Az időpontot és a helyszínt ti határozzátok meg, nem a diákoknak kell utazni, hanem a tanulásmódszertan oktató utazik hozzátok. Ezzel időt, energiát és persze pénzt is spórolhattok.

Hogyan szervezzük a tanfolyamot?

Igazán egyszerű! Küldünk olyan tájékoztató anyagokat, amelyeket az érdeklődők számára továbbíthatsz. Ezek minden szükséges információt megadnak tanulási módszerünkről, bemutatják, mit tanítunk a tanfolyam során és miért előnyös a gyermekek számára.

Mindezeket szabadon meg lehet osztani az érdeklődőkkel, amihez jó segítséget nyújthat egy szülői email lista, vagy közösségi csoport, ami biztosan rendelkezésre áll. 

Ezt a Youtube videót már most érdemes megosztani.

Mire van szükség a tanfolyamhoz?

A helyismeretedre! Mindössze egy padokkal és székekkel ellátott oktatóteremre –célszerűen iskolai tanteremre- van szükség, ahol a gyermekek kényelmesen tudnak dolgozni. Ha projektor, hangfal és vetítővászon rendelkezésre áll, az szuper; de ha nincs, az sem baj, tudunk vinni. Minden mást mi biztosítunk.

Online tanfolyam esetében persze még ennél is sokkal egyszerűbb a helyzet. 

OK, de mindez mennyibe kerül?

Amit kérünk, mindössze 15 résztvevő tanfolyami díja. A tanfolyami létszám 20, (3-4. osztályosoknak) illetve 30 fő lehet, így az egy főre eső tanfolyami díj jelentősen csökkenhet, vagy adott esetben a különbözet a szervezőé, illetve az általa megnevezett jótékony célra költhető.

Milyen korosztálynak tudunk tanfolyamot rendelni?

Az összes tanfolyamunk rendelhető tantermi, és online formában is. Görgess lejjebb, és nézd meg ezeket! 

Szuper, tetszik! Akkor most mit kell tennem?

Írj levelet a szervezes@lantosmodszer.hu címre, vagy keress minket a +36 30 2345-284 telefonszámon, vagy ITT add meg elérhetőségi adataidat. Munkatársunk hamarosan megkeres, és minden segítséget megad. 

Legyen a hatékony tanulás élménye mindenkié!

Hívjatok, jövünk! 

Lépéselőny

Lépéselőny

Lépéselőny

Lépéselőny

Lépéselőny

Lépéselőny

Villámolvasás

Kérjük add meg adataidat, hogy felvegyük veled a kapcsolatot

Már most jelentkezz az őszi tanfolyamokra, 5.000 Ft. kedvezménnyel!
Kuponkód: 2023ősz

A tanulást segítő tippekről és tanácsokról, valamint akcióinkról hírlevelünkből értesülhetsz.

Mi pedig megajándékozunk ezért.