Barion Pixel

Segítség a felnőttkori tanuláshoz!

Villámolvasás tanfolyam Budapesten és országosan online

Kétszáz oldalt két óra alatt elolvasni lehetetlenség, legalábbis hagyományos olvasással. A villámolvasás segítségével azonban fel lehet dolgozni ekkora anyagot úgy, hogy nem csupán megszerzed a céljaid eléréséhez szükséges tudást, hanem az maradandó is lesz.

Hogyan lehetséges a villámolvasás a gyakorlatban?

A villámolvasás a hagyományos olvasástól eltérő irányú tartalomfeldolgozási technika: nem a részleteken keresztül halad az egész megértése felé, hanem éppen fordítva, az egésztől a részletek felé – mint minden hatékony tanulási stratégia. Ezért a villámolvasás tanfolyamon nem csupán egy olvasási technikát, hanem köré építve egy egész tanulási stratégiát is megtanítunk.

Érettségizőknek, egyetemistáknak

A tanfolyam résztvevőinek körülbelül 50%-a általában valamilyen vizsgára készül, amihez rengeteg írott anyagot kell feldolgozni. Felbecsülhetetlen segítség ez nekik.

Dolgozóknak

Számtalan munkahelyen jelent hatalmas előnyt, ha valaki képes gyorsan sok információt elsajátítani. Ennek megfelelően a résztvevőink körülbelül harmada a versenyszférából érkezik. Nem véletlen, hogy számos neves cég rendel tőlünk tanfolyamot!

Nyelvtanulóknak

A villámolvasás a nyelvtanulásban is sokat segít, hiszen az sem más, mint nagy mennyiségű információ megtanulása. Szavakat villámolvasással tanulni például nem csak gyorsabb, de maradandóbb is!

Jelentkezz a következő Villámolvasás tanfolyamra, és érd el a tanulási céljaid!

Ebben a videóban tanulásmódszertani trénerünk, Lantos Mihály elmagyarázza a Villámolvasás technikáját:

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam kétnapos, 2×9 órás, sok szünettel.

Mindkét naponon 9-18 óráig.

Helyszín: Budapest, VI. kerület, Benczúr utca

Online és tantermi változatban is. 

Ez az online nem az iskolai online! Ha rossz tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban, akkor megnyugtatunk: az online tanfolyamainkat átdolgoztuk, hogy a kényelmes, jól megszokott otthoni környezetben, utazgatás nélkül is ugyanolyan jó hangulatban, interaktívan, játékosan és hatékonyan folyjanak, mint a tantermiek.

Online: mindkét napon 10-18 óráig

A következő Villámolvasás tanfolyamok időpontjai

Budapest, VI. ker.

43 900 Ft

(kedvezmények nélkül)

2024. máj. 25-26. – Lantos Mihály 
2024. aug. 31. – szept. 1. – Lantos Mihály 

Online

43 900 Ft

(kedvezmények nélkül)

2024. jún. 22-23. – Lantos Mihály
2024. szept. 21-22. – Lantos Mihály

Nekik már segített a villámolvasás elérni céljaikat

Ki tartja a tanfolyamot?

Lantos Mihály

egyetemi oktató és tanulásmódszertani tréner,
a Villámolvasás a gyakorlatban – Tanulj meg tanulni! című könyv írója.

Hasznos kérdések és válaszok a villámolvasás tanfolyamról

Mindkettő az írott tartalom feldolgozásáról szól, ám a módszertan különbözik.

A gyorsolvasás ugyanolyan lineáris tartalomfeldolgozás, mint a hagyományos olvasás, vagyis a részletektől haladunk az egész felé. Ha nemcsak megérteni akarod az olvasottakat, hanem alkalmazható tudást is akarsz szerezni egyetlen olvasással, akkor lehetetlen küldetés elé állítod az agyadat. A gyorsolvasással ugyanis a megértési szint és az elsajátítás hatékonysága nem lesz jobb, mint a hagyományos olvasással, sőt, akár ronthatsz is rajta.

A Villámolvasás során a tartalmi feldolgozás iránya épp ellenkezője az előző kettőnek, tehát az egésztől közelít a részletek felé. Ez nem egy új szuperképesség, hiszen az agyad számos esetben alkalmazza az egésztől a részletek felé megközelítést. Ilyen például az is, amikor egy fényképet nézel vagy egy puzzle-t raksz össze. Mi segítünk elsajátítani, hogy elérhesd vele a céljaidat!

A Villámolvasás tanfolyam segít a nagy mennyiségű tananyagok gyorsabb feldolgozásában, emelett sokkal mélyebb és maradandóbb tudást tesz lehetővé.

Mitől különleges a Lantos Tanulási Stratégiák nyári tábora?

Kis létszámú tábor, a helyek korlátozottak! 

Már most jelentkezz az őszi tanfolyamokra, 5.000 Ft. kedvezménnyel!
Kuponkód: 2023ősz

A tanulást segítő tippekről és tanácsokról, valamint akcióinkról hírlevelünkből értesülhetsz.

Mi pedig megajándékozunk ezért.