Barion Pixel

pedagógus, Lépéselőny oktató

Hevesi Teodóra

25 év közoktatásban eltöltött év és egy kamasz gyermek édesanyjaként, mindkét oldalról tapasztalhattam, hogy milyen nehézségekkel jár a mindennapos felkészülés a tanórákra. 

 A tanuláshoz fűződő mottómat keresve, Nelson Mandela szavai jutottak eszembe:

„ A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot”.

Gyakorló pedagógusként tudom, hogy a legjobb gyerek, a boldog a gyerek. Amennyiben a tanulás nem stressz, frusztráció és kihívások halmaza, hanem egyéni, önálló módszer , akkor boldog és boldogulni képes gyerekeket nevelünk.

2001 óta tanítok egy tehetséggondozó gimnáziumban. Az elmúlt évtizedekben nap mint nap arra kerestem a választ, hogy hogy tudnám a tanulóim egyéniségét, képességeit, kompetenciáit kihasználva a lehető leginkább személyre szabottan átadni azt a tudást, ami egy kiegyensúlyozott felnőtt élet biztos alapját fogja jelenteni. Hisz egy tehetséges gyermeknek sem mindig egyszerű megtalálni a tudás elsajátításának módszerét. 

A rendszer adott. az elvárások kötöttek. Pedagógusként  az oktatási módszertan megválasztásának lehetősége van a kezemben.

Megismerve a Lantos módszert tudom, hogy a pedagóguson, tanulón és a megfelelő módszeren kívül semmi más nem kell ahhoz, hogy a tudásszerzés öröm és ne kemény küzdelem legyen. A módszer segíti a saját tanulási stratégiák kialakítását, amellyel a tananyag könnyebben megtanulható és jobban rögzíthető.

Mitől különleges a Lantos Tanulási Stratégiák nyári tábora?

Kis létszámú tábor, a helyek korlátozottak! 

Már most jelentkezz az őszi tanfolyamokra, 5.000 Ft. kedvezménnyel!
Kuponkód: 2023ősz

A tanulást segítő tippekről és tanácsokról, valamint akcióinkról hírlevelünkből értesülhetsz.

Mi pedig megajándékozunk ezért.